Vervoersbedrijf A.J. van den Hoogen & Zn. zoekt:

Chauffeur sierteelt C(E)

Vervoersbedrijf A.J. van den Hoogen & Zn.
3421TW Oudewater

Solliciteer direct:

Jeroen van den Hoogen
0348561314
Chauffeur sierteelt C(E)
Vervoersbedrijf A.J. van den Hoogen & Zn.
Boskoop
32-40 uur

Werkzaamheden:

Als sierteeltchauffeur binnen onze organisatie ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en uitrijden van de handel binnen Boskoop en het verzorgen van de verbinding tussen Boskoop en Aalsmeer. Vanaf onze standplaats in Boskoop laad en los je bij kwekers en handelaren voornamelijk Deense karren en wisselt de karren en platen waar nodig. Het is daarom belangrijk dat je zorgvuldig te werk gaat. Je dag begint over het algemeen tussen 4.30 en 6.00 uur en je bent voor het avondeten weer thuis.

Wij vragen:

In het seizoen is het alle hens aan dek met het vervoer van bomen en planten. Buiten het seizoen kan het voorkomen dat je andere werkzaamheden uitvoert. Wat vragen wij? – iemand die in het bezit is van rijbewijs C of CE met bijbehorende code-95 – – affiniteit met de sector sierteelt of bereid dit te ontwikkelen

Wij bieden:

Wat bieden wij? – salaris tussen € 2.425,- en € 3.068,- op basis van een 40-urige werkweek – uitzicht op een vaste aanstelling – afwisselend werk – een klein en gezellig team – platte organisatie met korte lijnen – mogelijkheden om door te stromen naar CE Lijkt het je leuk om veel contact te hebben met de klant, oplossingsgericht mee te denken en samen te werken in een klein team? Solliciteer dan op deze functie!

Deel deze vacature:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email