Op zoek naar nieuw talent en vakbekwaam personeel? Boskoop biedt de mogelijkheid om je bedrijf en vacatures extra onder de aandacht te brengen. Liever anoniem je vacature plaatsen? Ook dat kan!

Boskoop

Boskoop Werkt is een initiatief van Open Kwekerijdag en Greenport Regio Boskoop. Na de bekende vacaturewand tijdens de Open Kwekerijdagen is het idee ontstaan van een digitaal carrièreplein waar werkgevers en kandidaten elkaar kunnen vinden. Met de financiële steun van Gemeente Alphen aan den Rijn en Greenport Regio Boskoop is het via Boskoop Werkt mogelijk dit jaar gratis je vacatures te promoten.

Hoe werkt het?

Elk sierteelt gerelateerd bedrijf in Greenport Boskoop kan gratis een bedrijfspagina aanmaken via de knop Inloggen en openstaande vacatures toevoegen. Op de bedrijfspagina laat je iets zien over je bedrijf, liefst met een bedrijfsfilmpje. En kun je openstaande vacatures toevoegen. Ook is het mogelijk een vacature anoniem te plaatsen. Heb je geen bedrijfsfilm, maar wil je er wel graag één laten maken? Dat kan! We hebben voor 2022 een mooi startaanbod om dit te kunnen realiseren. Neem dan contact op via het contactformulier.