Houtman Bedrijvengroep zoekt:

Transport– en logistiekmedewerker fulltime (BBL ook mogelijk)

Houtman Bedrijvengroep
2391 PZ

Solliciteer direct:

Jeffrey Houtman
0172-462021
Transport– en logistiekmedewerker fulltime (BBL ook mogelijk)
Houtman Bedrijvengroep
Hazerswoude-Dorp
40 uur

Werkzaamheden:

Logistiek Centrum Boskoop is ons tweede bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor je eigen klanten die je van A tot Z helpt. Dit betekent dat jij het aanspreekpunt bent voor hun vragen en ervoor zorgt dat hun handel aan het eind van de dag compleet is en klaar is voor vertrek. Naast het werk in de loods draag je ook je steentje bij in het transport bij Houtman Logistiek, een sterk groeiend transportbedrijf met de focus op het sierteelttransport in de regio Greenport Boskoop. Wij willen het transport efficiënter, goedkoper, beter en betrouwbaarder te maken. Samen met jou als hybride chauffeur willen we hier verder aan bouwen en deze belangrijke waarden ook uitstralen. We proberen het werk zo leuk en efficiënt mogelijk te maken. Zo hebben we ervoor gezorgd dat je ritten bij Houtman Logistiek vrijwel volledig automatisch in de administratie belanden en zorgen we ervoor dat de taken in de logistieke hal zo efficiënt mogelijk kunnen worden uitgevoerd. Dat scheelt jou weer een hoop administratieve rompslomp en zo kun jij je focussen op de leuke taken. Onze bedrijven groeien enorm hard, daarom zijn wij op zoek naar nieuwe topper om ons team te versterken! Wie ben je? Jij bent iemand die snel kan schakelen en niet snel in de stress schiet. Je bent vriendelijk en kunt goed communiceren met klanten en collega’s. Daarnaast denk je mee met de planner en vind je het leuk om te rijden in onze kleinste vrachtwagen! Wat ga je doen? Je rijdt voornamelijk regionale ritten (regio Boskoop en omstreken); Je staat dagelijks in contact met diverse klanten en onze planner; Tijdens je ritten houd je eenvoudig je administratie bij via onze eigen app, zonder rompslomp!

Wij vragen:

Je bent woonachtig in regio Boskoop en je hebt eigen vervoer voor woon-werkverkeer; Je bent in het bezit van een geldig B-rijbewijs en/ of C- rijbewijs; Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en je bent communicatief sociaal vaardig; Je hebt voldoende flexibiliteit om ons team in de loods te helpen wanneer het transport klaar is.

Wij bieden:

Een jaarcontract; Een vrijdagmiddagborrel; Zelfstandige en uitdagende functie; Ruimte voor het inbrengen van je eigen initiatieven en ideeën; Werken in een hecht en gedreven team; Onderdeel worden van een bloeiend en snelgroeiend familiebedrijf; Mogelijkheid om via Houtman Logistiek je CE rijbewijs te halen; Een goed salaris, afhankelijk van kennis, leeftijd en ervaring; 24 vakantiedagen per jaar; 8% vakantiegeld.

Deel deze vacature:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email